Schampavie

Avontuurlijk wandelen en fietsen in groep,
een dag, een weekend of langer.

zondag 11 oktober 2020

Omwille van de negatieve evolutie van Corona wordt dit feest uitgesteld naar 2021, voor- of najaar als er een degelijk Corona-vaccin is, en we terug naar het oude normaal kunnen. Wie al betaalde krijgt z'n geld terug op z'n rekening.

SCAMPAVARIA 20 21 ANOS

TAPA FIESTA aan de COSTA MARCA

Op zondag 11 oktober 2020 viert Schampavaria zijn 20 jarig bestaan met een Tapa Fiesta aan de Costa Marca en dit in combinatie met een Bella Aventura fiets- en wandeltocht in de Mandelvallei.

Als feestlocatie werd geopteerd voor de maalderij waar onze Bert en Stien verwekt, geboren en getogen zijn, vooraleer ze in de tachtiger jaren lid werden van Schampavie en na 20 jaar lid van Schampavaria. Velen onder jullie hebben hetzelfde parcours gevolgd en zijn in 2000 ook overgestapt naar het iets rustiger tempo van de Schampavaria groep, die intussen 20 jaar bestaat en nog steeds springlevend is.

Naast de originele locatie hebben we ook voor een origineel feestmenu gekozen, samengesteld door Fréderico, koning van de tapas en chef-kok van 2000-2015 van een bekend tapa-restaurant in Valencia. Het wordt een àvolonté vijfgangenmenu om alle Spanjaarden jaloers van te maken. Nadien kunnen we bij muziek uit onze jonge jaren volop van de bijzondere locatie genieten.

Het feestmenu

Schampavie Schampavie
Nieuwjaasfeest Schampavaria - januari 2016.