Schampavie

Avontuurlijk wandelen en fietsen in groep,
een dag, een weekend of langer.

Vaak geen 55 euro per weekend

Schampavie is 100% onbezoldigd vrijwilligerswerk. Voor een weekend betaal je enkel de werkelijke kostprijs van avondmaal-overnachting-ontbijt, verhoogd met 1,50 à 3,00 euro voor administratiekosten, stafkaarten, topogidsen... 2 dagen stappen of fietsen kosten daarmee gewoonlijk tussen 40 en 55 euro + natuurlijk je vervoerskosten.
Voor een dagtocht betaal je 1,00 euro per persoon, gratis tot 17 jaar.

Inschrijven?

Voor dagtochten hoeft dit niet, tenzij anders vermeld. Je komt gewoon naar de afspraakplaats. Wij vertrekken stipt, behalve als de trein of bus vertraging heeft: daar wachten we op!

Voor weekendtochten meld je aan door overschrijving van 't passend bedrag op het rekeningnummer van de tochtbegeleider. Bij elke tochtaankondiging vind je dat rekeningnummer, eventueel staat vermeld tot wanneer je kan aanmelden, maar het is mogelijk dat voor die datum al alle plaatsen bezet zijn!
Enkel de datum van je overschrijving geldt als selectiecriterium, indien er meer aanmeldingen zijn dan beschikbare plaatsen.
Vermeld steeds je tel- of gsm-nr en je e-mailadres.

Drie- tot vijfdaagse tochten zijn erg geliefd en vaak lang vooraf volzet.
Overschrijven zodra de details via 't programmaoverzicht raadpleegbaar zijn, is aangewezen, wil je zeker meekunnen.

Krijg ik een bevestiging van mijn inschrijving?

Administratie is héél beperkt bij Schampavie. Bij de meest weekends volstaat je betaling als inschrijving en krijg je kort nadien geen bevestiging.
Een 10tal dagen voor het weekend ontvang je via mail een deelnemerslijst, om eventueel samen gebruik te maken van een Railpass, voor carpooling en eventuele bijkomende informatie of wijziging.