langs trage wegen

Dagstaptochten van station naar station, overwegend over onverharde wegen en paden.

Start Ontstaan Praktisch Copyright - verantwoordelijkheid

Je stapt op eigen verantwoordelijkheid.

De toegankelijkheid van wegen en paden kan veranderen, een (trage) weg kan (al dan niet tijdelijk) afgesloten worden, na een storm kunnen 10tallen bomen over een pad gevallen zijn, na hevige regenval kan een pad onder water lopen...
In verband met de jacht kan de doorgang op bepaalde dagen verboden zijn.

Je volgt dus niet blindelings het traject zoals het hier aangegeven wordt, dat één maal bewandeld werd door Hugo Marissens en op die datum toegankelijk was.

Merk je belangrijke wijzingen op: pas je traject aan, en als dit permanent lijkt te zijn: alle bemerkingen hieromtrent zijn welkom bij hugo.marissens@gmail.com.

© Copyright - gebruik van tekst en foto's
Alle tochten zijn door Hugo Marissens uitgestippeld en bewandeld vanaf juni 2020.
Alle foto's op deze site en de 30 foto's per etappe op Google Photo, waarnaar gelinkt wordt bij elke etappe, zijn genomen door Hugo Marissens en auteursrechtelijk beschermd.

Overname van teksten of foto's is niet toegestaan zonder schriftelijke goedkeuring via hugo.marissens@gmail.com, behoudens voor tochtleiders van Schampavie vzw in het kader van de aankondiging van activiteiten van deze vereniging.

Het doet me plezier als privépersonen, gezinnen, families, vriendengroepen, wandelverenigingen... een of meerdere of alle hier voorgestelde etappes volgen en er hopelijk veel aangename uren/dagen mee beleven.

Het is echter niet toegestaan aan professionele organisaties, reisbureau's, vzw's met personeel, of eender wie met een commercieel doel, zonder schriftelijke goedkeuring via hugo.marissens@gmail.com:
-om meer dan één van deze etappes te gebruiken voor enige vorm van publicatie, print of online,
-om meer dan één van deze etappes te gebruiken voor wandelarrangementen, reispakketten, ed.
Een link naar deze site mag natuurlijk wel.

Start Ontstaan Praktisch Copyright - verantwoordelijkheid